Chandler Jones nem futball sérültlistára került

A Las Vegas Raiders pass rushere, Chandler Jones felkerült a csapat nem futball sérüléslistájára amivel határozatlan időre kiesik, mivel személyes problémával küzd, jelentette szerdán Ian Rapoport, az NFL Network bennfentese.

Jones korábban a szezon első két mérkőzésén inaktív volt és ebben a hónapban még nem edzett. Az alapszakasz előtt kijelentette, hogy addig nem fog pályára lépni a Raiders mezében amíg Josh McDaniels a vezetőedző és Dave Ziegler a csapat general managere.

"Ez egy személyes helyzet és magánügy" - mondta Josh McDaniels, a Raiders vezetőedzője szeptember 6-án Jones hiányzásáról. "Foglalkoztunk vele, és nem fogok beszélni róla".

Jones az előző szezonban, az első Las Vegas-i szezonjában, 15 mérkőzésen 4,5 sacket szerzett. A jelek szerint azonban nem fogja tovább gyarapítani a számait. A szerződése felépítése miatt azonban nem könnyű megszabadulni tőle.

Elküldés esetén csak 912 ezer dollár szabadulna fel az idei fizetési sapkából és 13.3 millió dollár halott összeggé válna. A jövő évi számokkal azonban már más a helyzet, a több mint 20 millió dollárból 17 millió dollárt fel lehet szabadítani.

Fotó: twitter.com