A Ravens korábbi futójával erősített a Chargers

J.K. Dobbins visszatérésére Los Angelesben kerül sor és rengeteg ismerős arc veszi majd körül. Dobbins egyéves szerződést köt a Chargersszel, jelentette az NFL Network Insidere Tom Pelissero a running back ügynökségére hivatkozva.

A tavalyi szezon első mérkőzésén elszenvedett Achilles-szakadásából visszatérő Dobbins újra csatlakozik a Baltimore Ravens korábbi támadó koordinátorához, Greg Romanhoz és korábbi futótársához, Gus Edwardshoz, aki a szintén a Chargershez írt alá szabadügynöki szerződéssel a holtszezon elején.

Dobbins első három évét Roman mellett töltötte, beleértve a 2020-as újonc szezont, amikor 805 yardos, 9touchdownt hozó szezonjával pályafutása legjobb idényét produkálta. A 2021-es szezonban Dobbins a keresztszalagszakadást követően kihagyta a teljes szezont.

Amikor egészséges volt, Dobbins megvillantotta ragyogó képességeit, ahogy azt a karrierje során elért 5,8 yard/futás mutatója is bizonyítja, de négy év alatt mindössze csak 24 mérkőzésen játszott. Ha egészséges marad, akkor talán a Chargersnél és egy másik Harbaugh alatt Dobbins végre kiteljesíti a benne rejlő lehetőségeket. És talán ez a Los Angeles-i történet lesz a visszatérés története.

Fotó: si.com