A Chargers nem fogja olcsón adni az ötödik választást

Joe Hortiz első szezonjában, a Los Angeles Chargers general managereként azt tartja szem előtt, hogy miként tudja a legjobban kihasználni a csapat ötödik választását és a nagy értékű választáshoz kapcsolódó tárgyalási lehetőséget.

A Chargers maradhatna ott, ahol a draft sorrendjében áll és felhasználhatná a választást arra, hogy kiválassza azt, akit az idei év öt legjobb játékosa egyikének tart, Hortiz és Jim Harbaugh vezetőedző azonban nem vetette el azt a lehetőséget, hogy a választást egy jövedelmező pickért cserébe egy csomó későbbi választásra cseréljék.

Hortiz azonban csütörtökön a draft előtti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a Chargers nem fog akármilyen üzletért lefelé lépni, hangsúlyozva, hogy a szemükben ez egy olyan cserének kell lennie, amire egyszerűen nem tudnak nemet mondani.

"Biztosan van olyan, hogy 'ez túl jó üzlet', mert mit kapunk vissza. Vonzóvá kell tenniük számunkra, hogy elmozduljunk azoktól a játékosoktól. "Egy tisztességes csere, egy jó üzlet", nem hiszem, hogy ez egy olyan csere, ami érdekel minket. Ha nagyszerű játékosoktól akarunk megválni, akkor annak kell, hogy legyen valami oka az érték szempontjából számunkra. Biztos, hogy több nagyszerű játékos is lesz a drafton, de ennek kell, hogy legyen értelme számodra és annak a csapatnak is, amelyik feljebb akar jönni."

Fotó: cbssports.com