Szabadügynökök: New England Patriots

A New England Patriots legfontosabbnak tekinthető lejáró szerződésű játékosának Wes Welker számított. Éppen ezért franchise taggel látták el Welkert. A wide receiverekre érvényes 2012-es franchise tag értéke 9.4 millió dollár. A tavalyi alapszakaszban 1.569 elkapott yardot és 9 touchdownt szerzett. Elkapásaival átlagosan 12.9 yardot szerzett.

Egy régi új Pats játékos, Deion Branch is a lejáró szerződésű játékosok közé tartozik. A tavalyi alapszakaszban kezdőnek számított, de csak harmadik célpont volt Welker és a tight endek mögött. Viszont így is elért 702 elkapott yardot és 5 TD-t. Érdemes lenne megtartani. A másik támadójátékos akit nem lenne szabad elengedni Bostonból, az a running back BenJarvus Green-Ellis. Green-Ellis csapatának legjobb futója volt tavaly a 667 futott yardjával és 11 futott TD-jével.

A védelemből is kiemelhetünk két fontos, lejáró szerződésű játékost. A két játékos pedig nem más mint a defensive end Andre Carter és a defensive back James Ihedigbo. A 32 éves Carter 11. évét fejezte be az NFL-ben és egy éve érkezett a New Englandhez. 14 mérkőzésen lépett kezdőként pályára. A tavalyi alapszkaszban 52 tackleje, 10 sackje és 2 kierőszakolt fumbleje volt. A 28 éves Ihedigbo is tavaly érkezett Bostonba. A tavalyi alapszakaszban 69 tackleje volt.

A teljes lista megtekintéséhez kattints a továbbra!

QB Brian Hoyer

RB Kevin Faulk

RB BenJarvus Green-Ellis

WR Deion Branch

WR Matt Slater

WR Wes Welker

OL Dan Connolly

OC Dan Koppen

DE Mark Anderson

DE Andre Carter

DE Shaun Ellis

DT Gerard Warren

DT Kyle Love

LB Gary Guyton

LB Niko Koutouvides

LB Tracy White

CB Nathan Jones

CB Antwaun Molden

S James Ihedigbo

S Bret Lockett