Kire van szükség? - Denver Broncos


A Broncos megszerezte a szabadügynök piac legértékesebb játékosát Peyton Manning. A szurkolók örülhetnek Manning érkezésének, viszont egy kicsit bánatosak is. Amerika tavalyi kedvence Tim Tebow távozott a Jetshez és az irányító meze kelt el az elmúlt évben a legtöbb példányban. A váltás tulajdonképpen érvénytelenítette a milliók által birtokolt mezeket (de ez igaz a Colts - Manning szerelésekre is). A Broncos szempontjából Manning igazolása nem csak sport szempontból, de üzleti szempontból is jó lépés. Valószínűleg heteken belül a Broncos-os Manning mezek lesznek a legkeresettebbek. Sőt az új gyártó miatt most várhatóan rekordszámú mez fog elkelni az idei évben. A minimális pénzügyi kitérőt követően jöjjenek az igazolások és a hiányposztot.

Manningnek megfelelő célpontokat kell biztosítani. Érkezett a Cincinnati Bengals csapatától Andre Caldwell és megtartották a Demaryius Thomas és Eric Decker duót. Eddie Royal viszont távozott a San Diego Chargers csapatához, így egy elkapót biztosan választani fognak az idei Drafton. Nem csak célpont de védelemre is szüksége van az irányítónak, ezért egy offensive guard kiválasztására is számítani lehet.

A védelemből a defensive tackle Ryan McBean és a linebacker D.J. Williams hat mérkőzéses eltiltással kezdi a szezont mert vétettek a liga szabályai ellen. McBean pótlására mindenképpen választani fognak egy defensive tackle-t, de ezen poszton szereplő játékosra amúgy is szükség van Denverben. Sőt mi több az első körben várható a kiválasztása. Jelenleg Michael Brockers és Jerel Worthy tűnik a legesélyesebbnek, feltéve ha elérhetőek lesznek a 25. választáskor. Az offseasonban már erősítették a secondary-t. Megszerezték a safety Mike Adams-t (Cleveland Browns) és a cornerback Tracy Porter-t (New Orleans Saints), de még egy cornerbackre szükségük lesz.

A Broncosnak DT, WR, LB, CB, OG játékosra van szüksége.

A Broncos választásai:

Rd 1, Pick 25 (25)

Rd 2, Pick 25 (57)

Rd 3, Pick 24 (87)

Rd 4, Pick 13 (108)

Rd 4, Pick 25 (120)

Rd 5, Pick 2 (137)

Rd 6, Pick 18 (188)

(nfl.com)