Chris Hope a bajnoki cím miatt csatlakozott a Falcons-hoz

Chris Hope a Tennessee Titans korábbi játékosa a múlt héten csatlakozott az Atlanta Falcons gárdájához és legutóbbi nyilatkozatában elárulta, hogy a jövő év februárjában a Super Bowl-on szeretne szerepelni új együttesével. A safetynek már van egy bajnoki gyűrűje amit még a Pittsburgh Steelers-el szerzett, mielőtt a Titanshez szerződött volna.

"Mindenük megvan ahhoz, hogy Super Bowl-ba kerülhessenek. Közel vannak hozzá, folyamatosan ott kopogtatnak az ajtón. Nem a fizetésemért akarok játszani, hanem egy újabb gyűrűért." - nyilatkozta Hope.

"A Falcons komolyan veszi, hogy nem jó csapat, hanem a legjobb csapat akar lenni. Bizonyítja ezt Asante Samuel megszerzése és a kulcsjátékosok megtartása is. Matt Ryan nagyszerű irányító, Michael Turner remek futó, Roddy White és az a fiatal alabamai gyerek (Julio Jones) pedig kiváló elkapók." - folytatta Hope.

A tavalyi szezont megelőzően Hope mindössze csak 5 mérkőzésről hiányzott. Az összes mérkőzésen amin pályára lépett tagja volt a kezdőcsapatnak. A tavalyi szezon viszont nem sikerült túl jól a számára. Váll és kéz sérülés miatt a szezon első nyolc mérkőzéséből csak kettőn léphetett pályára és mire visszatérhetett már elvesztette kezdőcsapatbéli helyét. Karrierjének leggyengébb szezonját produkálva csak 25 tacklet szerzett.

"Szomorú módja volt ahogyan bejeztem Tennessee-beli pályafutásomat. Nem volt rá esélyem, hogy megmutassam még mindig tudok magas szinten játszani." - tette hozzá Hope.

Még nem lehet tudni, hogy Hope vagy a William Moore, Thomas Decoud safety páros fog kezdeni jövőre, de a játékos elmondta, hogy mindenben támogatni fogja Őket.

"Úgy gondolom, hogy nagyon jó a secondary Asante Samuel-el, Dunta Robinson-al, Brent Grimes-al. Mind nagyon jó és a véleményem szerint elit játékosok. A safetyk akikkel az utóbbi években együtt dolgoztak nagyon tehetségesek és fiatalok. Az én vezetésemmel és a tapasztalatommal mindent meg fogok tenni, hogy segítsem a csapatot. Úgy érzem még mindig tudok magas szinten játszani." - fejezte be Hope.

(nfl.com és profootballtalk.nbcsports.co)