Jeff George segít Ponder-nek

A Minnesota Vikings vezetősége tényleg mindent megtesz annak érdekében, hogy Ponder-ből a maximálisat hozza ki. A csapat vezetői úgy döntöttek mindenben támogatják Christian Ponder, ha már első számúként számítanak rá továbbra is. Éppen ezért úgy döntöttek, hogy segítséget nyújtanak az irányítónak és egy korábbi Vikings QB-t hívtak meg, hogy segítse Ponder munkáját.

Jeff George korábban a Vikings irányítója volt és igencsak sikerült neki berobbannia a csapatba. AZ 1990-es drafton az első kör első választottja volt az Indianapolis Colts által, ahol 3 szezonon keresztül játszott. Hozzánk az 1999-es idényben került, de előttünk megjárta a Falcons és a Raiders csapatát is.

Szóval 1999-ben Randall Cunningham csereirányítójaként érkezett. Cunningham az első hat meccsen nem nyújtott megfelelő teljesítményt, csak úgy szórta az interceptionokat, így a szezon hetedik meccsén már Jeff George ezdett és olyan jól játszott, hogy 8-2 -vel zárt és bejuttatta a Vikings csapatát a rájátszásba. George ráadásul első playoff meccsét meg is nyerte, amit a Dallas Cowboys ellen játszottak. A 27-10 -es Vikings sikerrel végződő meccsen 3 TD passzt is kiosztott. A következő körben a későbbi Super Bowl győztes St. Louis Rams azonban megállított minket. 

A Vikings szeretett volna hosszabbítani Jeff George-val, de ő elfogadta a Redskins ajánlatát, így a fővárosban folytatta pályafutását. Jeff utoljára 2002-ben lépett pályára a Seattle Seahawks csapatában. 2006-ban vonult vissza az aktív játéktól.

Most visszatér vendég edzőnek csapatunkhoz, hogy amiben tudja segítsen Ponder-nek, mert mint már említettük Ponder számára vízválasztó év jön.

Kíváncsian várjuk, hogy mit tud neki átadni tudásából a volt irányító.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com