Cassel marad a kezdő a szezon végéig

Matt Cassel_6Az idény végéig már csak két meccs van hátra és már csak Cassel-t látjuk kezdő irányító szerepben. Ezen a héten a Cincinnati Bengals és jövő héten a Detroit Lions ellen is Matt Cassel fogja vezetni a Minnesota Vikings csapatát. Leslie Frazier igazából már vasárnap elmondta, hogy Cassel marad a hátralévő két meccs erejéig a kezdő, de a hétfői sajtótájékoztatón ezt meg is erősítette.

Matt Cassel idén annak ellenére jól teljesít, hogy mindenki leszólta mikor leszerződtették. A legutóbbi, Eagles elleni meccsen pedig a lehető legjobb volt mióta Vikings mezben játszik.

382 passzolt yard mellett futott 19 yardot is. 2 TD passzt kiosztott és megfutott egy 6 yardos TD-t is. Ez a 382 passzolt yard pedig nagyon hosszú idő óta a legtöbb, ami Vikings részről született. Utoljára még 2010-ben az Arizona Cardinals ellen született ennél több passzolt yard, de akkor még Brett Favre irányította csapatunkat.

Mivel Cassel 2 éves megállapodást kötött csapatunkkal, így a jövőben is a klub alkalmazásában fog állni, de a jövő idénytől csak mint csere irányító, persze csak akkor, ha a vezetőség és az edzők máshogy nem határoznak.

Egy kis plusz érdekesség: Matt Cassel jelenleg 14999 passzolt yardnál jár profi pályafutása alatt, az újabb mérföldkő már nagyon közel van.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com