Nincs már több lehetősége Ponder-nek

Christian Ponder_1A Vikings egykori kezdő irányítójának nincs már több lehetősége a csapatnál. Csapatunknál lejárt Christian Ponder ideje. Sajnos az elmúlt három évben nem tudta bebizonyítani, hogy franchise irányító lenne, így már nincs több lehetősége, hogy ennek ellenkezőjét mégis megmutassa.

A holtidény alatt megpróbálják másik csapattal elcserélni. Ezt már maga az irányító is kérte Spielman-től (Vikings GM), hogy szeretné ha elcserélnék egy másik csapattal. Ez nem lesz egy könnyű feladat, bár kitudja. A környezetváltozás talán új impulzusukat ad karrierjének.

A 2011 -es Draft 12. helyén választott irányító nagyon nagy csalódást keltett. Persze voltak olyan meccsek, ahol jól teljesített, de sajnos ez elenyésző ahhoz képest ahol nem. Talán a tavalyi idény novemberében volt az utolsó lehetősége, hogy valamit mutasson, de rossz döntések miatt inkább lecserélték őt és utána már csak csereként szerepelt a meccseken, ahol végül nem is játszott.

Az irányítóink közül Ponder-nek van még egy éve, a Matt Cassel-nek pedig egy opciós éve, amit miden bizonnyal ki is tölt. Ponder -re már mind cserejátékos sem számítanak, habár megjeleni majd az edzőtáborban, abban az esetben, ha nem tudják megvalósítani a cserét.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com