Josh Robinson felé megvan a bizalom

Josh Robinson egyre jobb teljesítményével padozásra kényszeríti Antoine Winfield-et. Matt Kalil heti rendszerességgel dominál bal oldali tackle poszton. Harrison Smith pedig az ellenfél játékosait mészárolja le meccsről meccsre. Blair Walsh pedig továbbra is kifogástalanul rugdossa a pontokat a csapatnak. Most azonban egy negyedik újonc is felnőtt emellé a három játékos mellé. A CB Josh Robinson egyre több játéklehetőséget kap az edzőktől és nem is érdemtelenül. Ezzel viszont padoztatásra ítéli a veterán Antoine Winfield-et.

A Vikings meglepő draftolása volt a CB még áprilisban. Ő volt a leggyorsabb az erőfelmérőn, a 40 yardos sprintet 4,29 másodperc alatt futotta. Úgy néz ki, hogy teljesen jó választás volt a harmadik körben kiválasztott játékos. Rick Spielman hatalmas választása lehet, hiszen eddig 28 tacklet szerzett, abból 15-t az utolsó két meccsen.

A Titans ellen már kezdő is volt Chris Cook-al együtt. Ezért Antoine Winfield a padra szorult. Ez nem azt jelenti, hogy Winfield végleg lefokozásra került, csak teljes a bizalom az ifjú védő felé. Frazier azt nyilatkozta, hogy Josh Robinson-ból kezdő cornerbacket akarnak csinálni a csapatnál.

Azonban Winfield-ről sem szabad megfeledkezni, hiszen nagyszerű játékaival sikeres tagja a védelemnek. A Minnesota eddig 4 interceptionjéből 2 az ő nevéhez fűződik, sőt a csapaton belül a második legtöbb tackle (41) is Antoine Winfield neve mellé került. Robinson remek bemutatkozása csak Frazier dolgát segíti, hiszen tudja variálni a védelmet is. Robinson még fejlődik, de az ő gyorsaságát Winfield tapasztalatával tudja párosítani, ami csak hasznára lesz a csapatnak.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com