Sérülésjelentés a Seahawks meccs előtt

A két csapatból mindössze 3 játékos az, akik biztos, hogy nem fognak szerepelni vasárnap. Vikings oldalról egy, Seahawks oldalról is csak két játékos marad ki a játékból vasárnap, mikor a Vikings vendégszerepel a Century Link Field-en. A mi oldalunkról csak John Carlson kénytelen a pihenőre. Ő még a Redskins ellen szenvedett agyrázkódást, azóta nem is edz és nem is játszik a csapattal. Jó hír, hogy az eddig bokasérülés miatt kényszerpihenőre ítélt Mistral Raymond visszatérhet, de még kérdéses szerepeltetése.

Fred Evans, Letroy Guion,Percy Harvin, Erin Henderson, Chris Kluwe, Tyrone McKenzie, Adrian Peterson, Christian Ponder és Antoine Winfield is pályára léphetnek vasárnap, nekik a sérülésük elmúlt vagy jelentéktelen.

Hazai oldalon, a Seahawks listája is kicsit hosszúra sikeredett, de így is két játékossal jobban állnak, mint mi.

Tőlük azonban nem léphet pályára a WR Braylon Edwards térdsérülés és a DT Jason Jones szintén térdsérülés miatt kénytelen kihagynia a mérkőzést.

A Seahawks-nál három játékos szereplése is kérdéses. G James Carpenter betegség, CB Byron Maxwell hátsó combizom húzódás, valamint a DE Greg Scruggs sérült hasfal miatt nem biztos, hogy pályára lépnek.

A maradék négy játékos a WR Doug Baldwin, a DT Alan Branch, a RB Marshawn Lynch és a G John Moffit játékára számítani lehet a vasárnapi találkozón.

A mérkőzésen inaktív játékosok listája szokás szerint a találkozó előtt 90 perccel kerülnek kihirdetésre mindkét oldalon.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com