Sérülésjelentés a Vikings - Lions meccs előtt

Mindkét csapatból jócskán vannak játékosok a sérültlistán.

A két csapatból összesen 23 játékos szerepel az eheti utolsó sérültlistán, közülük csak kettőjüknek biztos a kimaradása.

Vasárnap hazai pályán szerepel a Minnesota Vikings csapata és a listán megnevezett 11 játékos közül csak 2 játékára van nem sok esély.

Letroy Guion és Parcy Harvin nagy valószínűséggel kihagyják a vasárnapi találkozót. Guion csak ma tudott edzeni, de Harvin egész héten nem tréningezett a csapattal.

A többiek hazai oldalról, úgy mint John Carlson, Jerome Felton, Matt Kalil, Chris Kluwe, Adrian Peterson, Mistral Raymond, Jamarca Sanford, Jerome SImpson és Antoine Winfield is bevethető lesz a vasárnapi mérkőzésen.

Vendég oldalon a két biztosan kimaradó játékos a két safety, Louis Delmas és Amari Spievey, mindkettő lábsérüléssel bajlódik. A Lions-nál öt játékos kérdéses szerepeltetésnek van megnevezve. Ilyen Cliff Avril, Corey Hilliard, Calvin Johnson, Corey William és Titus Young is.

A fennmaradó 5 játékos, Erik Coleman, Chris Houston, Mikel Leshoure, DeAndre Levy és Stephen Tullock játékára már számíthatnak a Lions csapatánál.

A mérkőzésen inaktív játékosok listája szokás szerint a találkozó előtt 90 perccel kerülnek kihirdetésre mindkét oldalon.bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com