Running back érkezett a Vikingshoz

A Minnesota Vikings újabb játékossal erősített. A keddi napon a Vikings leigazolta Joe Banyard-ot, a Saints egyik futóját, aki nálunk az edzőcsapatban kapott helyet. Banyard leigazolására azért volt lehetőség, mert az amúgy a mi edzőcsapatunkban jegyzett szintén futó Jordan Todman-t leigazolta a Jacksonville Jaguars együttese. Todman egyből az 53-as keretbe került be, ami nagyszerű lehetőséget nyújt majd az ifjú futó karrierjében. Todman a tavaly december 27-én került csapatunkhoz a San Diego-tól, most a Jaguars aktív keretében bizonyíthat. Todman egyébként az előszezon során a Vikings Texans ellen játszott mérkőzésén 76 yardos TD-t futott.

Todman egy ígértes játékosnak tűnt, akinek lett volna jövője Minnesota-ban, de a Jaguars másképp gondolta a dolgot.

Joe Banyard a Vikings új szerzeménye a 2012-es drafton nem kelt el, de draftolatlan szabadügynökként a Jaguars elvitte őt. Majd júniusban a Saints csapatához került, ahonnan végül idén szeptemberben lett elküldve. Egyetemi éveiben a University of Texas-El Paso -ra járt, ahol az utolsó két évében 1490 yardot és 14 TD-t futott.

A Saints-nél töltött ideje alatt az edzőtáborban is részt vett, valamint az előszezonmérkőzéseken is mindegyiken megkapta a kis lehetőségét a bizonyításra. Az 5 meccs alatt 20 kísérletből 72 yardot futott, valamint 5 elkapásból 18 yardot hozott csapatának, TD-t nem szerzett.

Banyard a 23 -as mezszámot választotta magának. A szezon utolsó mérkőzésein, amennyiben azok már nem fognak téttel bírni, lehet, hogy pályára is fog lépni a Vikings-ban.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com