Locke, Baca és Bond is leszerződött a Vikingsal

A Minnesota Vikings újabb, három drafton kiválasztottját szerződtette. A hét közepén újabb három draftolt játékost szerződtetett a Minnesota Vikings csapata, így már csak a három első körös választott maradt szerződés nélkül. Ez azonban nem meglepetés, ugyanis az első körösökkel általában többet tárgyalnak a csapatok, mert nagyon pénzösszegek repkednek a levegőben.

A punter Jeff Locke és a két guard Jeff Baca és Travis Bond is négyéves szerződést kötöttek a csapattal. Chris Kluwe elküldése után (már az Oakland Raiders csapata szerződtette) Jeff Locke lett a Vikings hivatalos puntere. 4 év alatt 2,34 millió dollárt kereshet, ami tartalmazza a 184.192$-os aláírási bónuszt is.

Jeff Baca a guard poszt mélyítésére érkezett, talán láthatjuk a pályán párszor. 4 év alatt 2,256 millió dollárt kereshet, ami tartalmazza a 96.600$-os aláírási bónuszt is.

Travis Bond hasonló szerepet tölthet be mint Baca, bár lehet kevesebbet vagy egyáltalán nem fogjuk játszani látni. 4 év alatt 2.22 millió dollárt kereshet, mely tartalmazza a 62.448$-os aláírási bónuszt is.

Már csak Floyd, Rhodes és Patterson szerződtetése van hátra.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com