Megműtőtték Ben Roethlisberger-t

A tegnapi napon a Pittsburgh Steelers vezetőedzője, Mike Tomlin bejelentette, hogy kés alá kellett feküdnie irányítójának, "Big" Ben Roethlisberger-nek. Tomlin szavai szerint a csapat kezdő irányítóján csak egy kisebb térdműtétet hajtottak végre.

"Mi tanácsoltuk neki, hogy essen túl a műtéten, mivel az idei offseasonban kellemetlen fájdalmai voltak és ezzel biztosítsuk, hogy teljesen egészséges legyen az edzőtábor kezdetére. A műtétnek nem lesz hosszútávú hatása az egészségére." - állt Tomlin nyilatkozatában.

Az NFL.com munkatárásnak, Albert Breer-nek az értesülései is egybevágnak Tomlin szavaival, hiszen a szakértő szerint artroszkópos térdműtétet hajtottak végre az irányítón.

Roethlisberger hét évvel ezelőtt, a 2005-ös szezon közben már átesett egy hasonló műtéten, csak akkor a bal térdét kellett megoperálni. Az akkori műtétjét követően négy mérkőzést volt kénytelen kihagyni.

A tavaszi összes edzésen teljes edzésmunkát végzett Roethlisberger és egy májusi interjú szerint teljesen egészségesnek vallotta magát. Az akkori nyilatkozata szerint már nyoma sincs a váll és bordasérülésének ami miatt három mérkőzést volt kénytelen kihagyni a tavalyi szezonban. Most már tudjuk, hogy mégsem volt teljesen egészséges.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com, post-gazette.com)