Peterson: 100 yard "könnyű lesz"

Adrian Peterson_4A Minnesota Vikings futója szerint nem akadály, hogy 100 yardot fusson vasárnap. Adrian Peterson csapatunk legnagyobb támadófegyvere az idei szezonban is, így ha neki nem megy a játék nekünk lőttek. Láttuk a múltheti igen kiábrándító teljesítményt a csapattól és sajnos a húzóemberünk sem tudott sokat segíteni a csapaton mert nem kapott megfelelő védelmet. Peterson szerint vasárnap azonban könnyebb dolga lesz, könnyű lesz megszerezni a 100 yardot, legalábbis szerinte.

Az elmúlt héten 78 yardos TD futással indította a meccset, akkor mind elhittük, hogy a 100 futott yard lazán meglesz, de végül csak 93 yardig sikerült elérni köszönhetően a gyenge offense fal-nak. Mindannyian reméljük, hogy az O-line összeszedi magát vasárnapra és egy kiugró teljesítménnyel feledtetik a Lions elleni fiaskót.

A Peterson szerint 100 önnyű yard megszerzésén kívül minden bizonnyal többre lesz szükségünk, mert ha a passzjáték továbbra sem fog működni, akkor ellensúlyozni kell a jó futásokkal.

Nem volt boldog, mikor az első héten nem sikerült megfutnia a 100 yardot, erről így nyilatkozott:

“Minden alkalommal, mikor nem sikerül megfutni a 100 yardot, azt mondom magamnak, Wow, nem hiszem el, hogy nem sikerült megfutni, pedig könnyűnek tűnt, olyan csalódott vagyok.” – mondta Peterson.

Nem jó dolog látni a futón a boldogtalanságát, de egyenlőre ha ő nincs a pályán akkor valahogy nem nagyon megy a támadójáték.

Peterson még most sem tett le arról, hogy 2500 yardot fusson ebben az idényben. Ám ez nem lesz könnyű, mert ha akarja tartani a lépést sok 150-200 yardos mérkőzésre lesz szükség még idén.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com