Adrian Peterson újra aktív, na de hol folytatja?

Adrian Peterson_2Adrian Peterson-t a pénteki napon ismét aktív státuszba tette az NFL, így csatlakozhatott a Minnesota Vikings együtteséhez.

Tavaly elég korán, már a szezon legelején eltiltásban részesült Adrian Peterson a Vikings futója, miután feljelentették őt, hogy bántalmazta kiskorú gyermekét. Ment a huzavona, hol visszakerült a keretbe, hol pedig kikerült onnan.

Végül a Saints elleni meccs előtt került ki végleg a 2014-es idényre, onnantól kezdve nem is számíthattunk rá. Mentek a találgatások, hogy most mi lesz, mindenki nyugtatott mindenkit, végül Peterson-t 2015. április közepéig felfüggesztették, így semmilyen NFL-el kapcsolatos tevékenységet nem folytathatott. Nem látogathatta csapata edzéseit, meccseit, semmit.

Úgy volt hogy évekre börtönbe kerülhet, ráadásul az egyik tárgyalása előtt füves cigit is szívott, ami persze nem volt a legjobb ötlet. A szabadságvesztést végül megúszta, de maradt a focitól való felfüggesztés, pénzbüntetés és közmunka.

Teltek, múltak a napok. Peterson és a Vikings közötti viszony viszont egyre csak romlott. A csapat részéről mindenféle támogatást megadtak neki és biztosították, hogy kiállnak mellette. A játékos részéről pedig csak ment a megsértődés és a szánalmas viselkedés.

Több interjújában elmondta, hogy csalódott a csapatban és a szurkolókban, hogy nem álltak ki mellette egy egyértelmű ügyben (egyértelmű, hogy ő hibázott) és feszt azt hangoztatta, hogy máshol folytatja pályafutását. 

Többször hangoztatta, hogy a pénz miatt nem aggódik van elég, sőt a szezonban már kapott 8 milliót így nem izgatja. Olyanokat is mondott, hogy a házaival fog foglalkozni sőt olyan is elhangzott, hogy végleg abbahagyja a profi labdarúgást és az olimpián fog indulni.

Haladunk az időben és egyre csak jönnek a “nem akarok itt játszani” és “nem fog már Vikings mezt viselni” nyilatkozatok a játékostól és ügynökétől, aki véleményem szerint egy hatalmas patkány, na erről ennyit.

Chargers, Cardinals, Colts, Cowboys, Raiders, Jaguars, Buccaneers. Ezek azok a csapatok, akikről ment a cikkezés, hogy a játékos el lesz trade-elve. Ebből egyelőre, hangsúlyozzuk egyelőre semmi nem igaz, még Vikings játékos.

Most viszont a Dallas Cowboys-hoz közeli források is azt emlegetik, hogy Peterson érkezik. Pár napja viszont felröppent a hír, hogy az Oakland Raiders lehet a nagy esélyes Peterson megszerzésére. Az, hogy ezekből mi és mennyire igaz az majd eldől, de szerintem a DRAFT előtt minden kiderül vagy nem. Bár ha draft pick-eket szeretnénk érte akkor hamar kell lépni.

Addig még van majdnem két hét, majd meglátjuk.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com