Melyik posztokra válasszanak a Drafton: Cincinnati Bengals

A Cincinnati Bengals nagyon jól teljesített az utolsó négy szezonban ugyanis mindegyik évben sikerült bekerülniük a rájátszásba de valami mindig hiányzik, hogy igazi áttörést érjenek el.

A playoff szereplés önmagában szép eredmény de minden egyes alkalommal kikaptak a Wild Card fordulóban és több alkalommal is nagy különbségű vereséggel búcsúztak.

A csapat rostere jól fest összességében inkább "csak" foltozgatniuk és mélyíteniük kell a Drafton.

Legnagyobb hiányposztok: NT, WR, OT, LB, TE

Pickek száma: 9

Draft pick: Kör 1 (21), Kör 2 (53), Kör 3 (85), Kör 3 (99), Kör 4 (120), Kör 4 (135), Kör 5 (157), Kör 6 (197), Kör 7 (238)

A Bengals a tavalyi playoff szereplés miatt a 21. helyen fog választani az első körben ahol a posztonkénti Top prospectek már nem lesznek elérhetőek. A szakértők véleménye szerint ha nem fog rendelkezésre állni a legjobb prospektek közé tartozó elkapó vagy linebacker akkor offensive tacklet fognak kihúzni. Támadófalemberből még biztosan bent lesz elit prospect így kiválasztják a 34 éves Andrew Whitworth utódát.

A kezdő elkapó A.J. Green mögött jól teljesít a Marvin Jones, Mohamed Sanu páros, a szabadügynökpiacról megszerezték az Oakland Raiders korábbi elkapóját Denarius Moore-t de mindenképpen szükségük lenne egy veszélyes slot receiverre is.

Jermaine Gresham távozásával a tight end poszt még annak ellenére is elég erőtlennek tűnik, hogy a rosterükön szerepel a két évvel ezelőtti elsőkörös pick Tyler Eifert is. Erre a posztra mindenképpen választani fognak de erre csak a későbbi körökben lehet számítani.

A defense szempontjából főként nose tacklere és linebackerre lesz szükségük. A NT Domata Peko teljesítménye némileg visszaesett az utóbbi években így mögé várható egy fiatal játékos. A linebacker poszt nem néz ki rosszul, ide inkább a keretmélyítés miatt várható játékos.

Mock draft:

Brian Baldinger: Andrus Peat, OT, Stanford

Bucky Brooks: Andrus Peat, OT, Stanford

Charley Casserly: Eddie Goldman, DT, Florida State

Charles Davis: Randy Gregory, OLB, Nebraska

Daniel Jeremiah: Dorial Green-Beckham, WR, Missouri

Lance Zierlein: D.J. Humphries, OT, Florida

Akikkel kapcsolatba lépett a Bengals:

Privát edzésen vett részt: Fabbians Ebbele, OT, Arizona, Devin Gardner, QB/WR, Michigan, Brett Hundley, QB, UCLA, Arie Kouandjio, OG, Alabama, Jake Kumerow, WR, Wisconsin-Whitewater, Terrell Watson, RB, Azusa Pacific

Ellátogatott a csapathoz: Bud Dupree, OLB, Kentucky, Dorial Green-Beckham, WR, Missouri, D.J. Humphries, OT, Florida, Darius Kilgo, DT, Maryland, MyCole Pruitt, TE, Southern Illinois

Megfigyelték a Pro Day-en: E.J. Bibbs, TE, Iowa State, Landon Collins, SS, Alabama, Jamison Crowder, WR, Duke, Stefon Diggs, WR, Maryland, Deontay Greenberry, WR, Houston, Tyler Lockett, WR, Kansas State, Deon Long, WR, Maryland, Edmond Robinson, OLB, Newberry, Davis Tull, OLB, Tennessee-Chattanooga

(nfl.com, Fotó: cleveland.morethanafan.net, bleacherreport.com, stanforddaily.com)