A Panthers összetartott, hogy megmentse a győzelmet

"Hibák sorozata. Az elszalasztott lehetőségek sorozata. Néha így megy ez."Legtöbbször ezek a szavak hangoznak el egy vesztes öltözőben.

Ehelyett a tight end Greg Olsen a szekrénye mellett nagyot sóhajtott a megkönnyebbüléstől. A Panthers kiengedte a 23-6-os negyedik negyedes vezetést a kezéből. De megmentették a meccset, kiharcolva a 29-26-os győzelmet a hosszabbításban."Nem minden alakult jól." mondta Olsen. "A tapasztalatra kell hagyatkozni és menni tovább."

Négy harcedzett Panthers játékos kénytelen volt túllépni az egyéni hibákon vagy elszalasztott lehetőségeken, hogy a vége ne legyen vereség.

A kicker Graham Gano kihagyott egy extra pontot. "Be kell rúgni." mondta.

Olsen holding szabálytalanságot követett el a kritikus 3rd&5-nél. "Nehéz volt lenyelni." mondta.

A linebacker Luke Kuechly nem tudta megcsinálni a meccset eldöntő interception-t az utolsó másodpercben. "A napunk kevésbé lett volna stresszes." mondta.

Az elkapó Ted Ginn Jr. elejtett egy meccset eldöntő touchdown-t a hosszabbításban. "Az volt a játék." mondta.
De mind küzdöttek, hogy hozzájáruljanak az újabb győzelemhez.

Ginn elejtett labdája után a Carolina 26-23-as hátrányban volt a hosszabbításban és legalább egy mezőnygól kellett, amikor Olsen bemutatott egy egykezes 19 yardos elkapást. Ginn bemutatott egy 12 yardos elkapást, megalapozva a 42 yardos mezőnygólt, amivel Gano egyenlített.

A következő Colts drvie-ban Kuechly elkapta Andrew Luck passzát az Indianapolis 39 yardos vonalán.
Négy játékkal később Gano megkapta a lehetőséget a végső megváltásra. Egy 52 yardos a győzelemért.

"Nagyon ideges voltam, nem fogok hazudni." mondta Olsen. "De nagyon bízom Graham-ban. Lejöttünk a pálya szélére, megfordultam, és azt mondtam: "Rendben Graham, rajtad múlik haver. Bevarta."

Gano azt mondta, a "megkönnyebbülés" nem a megfelelő szó, ami leírja a meccset megnyerő sikeres kísérletet.

"Ez izgalmas volt." mondta Gano. "Nem remegtem meg. Ugyanaz maradtam, a nyugodt srác. Úgy gondolom, hogy ez segített. Része a kicker-nek, hogy képes továbblépni."

Kuechly figyelte Gano rúgását, aztán az ég felé nézett és elmosolyodott.

"Arra gondoltam: "Rendben, megcsináltuk. Megvan. Megtaláltuk a megoldást." mondta Kuechly. "Néztem, és arra gondoltam: "Csak menj át."

Amikor átment, Ginn hálás volt. Csapata összetartott. És megszerezte a hetedik egymást követő győzelmet.

"Köszönöm a csapatnak. Összetartottunk.“ mondta Ginn. "Ez is megmutatja a karakterét a csapatunknak. Folytatjuk a harcot."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: dailymail.co.uk