Audie Cole IR listán folytatja, új LB a Vikingsnál

Jason Trusnik_1A bokatörés szomorú, főleg az önbizalommal teli Cole számára, IR listára került és a szezonban már nem léphet pályára.

Már a meccsen rosszul nézett ki Audie Cole, amikor csak alig tudott lebicegni. A meccs után Mike Zimmer vezetőedző megerősítette a szomorú hírt, Cole bokája eltört, nem lép már pályára idén.

Katasztrófa, hogy milyen balszerencsés az LB sorunk idén. Barr, Kendricks hol játszik, hol nem. Legutóbb az utóbbi nem játszhatott. Elcseréltük Hodges-t, mert csak nagyon arra koncentráltunk, hogy  UCLA-ről szabadult újoncot minél előbb a kezdőbe építhessük.

Azóta már Mauti sincs itt, aki esetleg beszállhatna, de új csapatában, a Saints-ben, az első meccsén blokkolt egy mezőnygólkísérletet. Ilyen játékosok nem kellenek nekünk.

Most talán kapcsolt a stáb, mert idehozták Jason Trusnik-ot.

Trusnik már jó pár éve szerepel az NFL-ben, látott már ezt-azt. A 31 éves Ohio-i születésű LB újonc szabadügynökként került a Jets-hez, majd a Browns, a Dolphins és a Panthers csapatánál is megfordult. A 8 év alatt 282 tackle-t, 3.5 sacket és 4 elütött labdát tud felmutatni. Majd meglátjuk.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com