Rivera kommentálta a Broncos QB választását

A Panthers az elmúlt két edzést a Denver Broncos elleni szezonnyitóra való felkészüléssel töltötte, és most már tudják, hogy melyik irányítóval kell szembenézniük.

A Broncos vezetőedzője, Gary Kubiak Trevor Siemian-t nevezte meg kezdőnek az 1. hétre. Siemian-t a hetedik körben választották ki 2015-ben. Az egyetlen NFL snap-je az előszezont leszámítva egy letérdelés volt.Siemian a veterán Mark Sanchez és a 2016-os első körös pick, Paxton Lynch elől szerezte meg a munkát.

"Meg fogjuk próbálni előre vetíteni, hogy mire is számíthatunk az offense-től." mondta a vezetőedző Ron Rivera.

Siemian NFL tapasztalatának hiánya kihívást jelent a felkészülés során és Rivera megismételte, a Denver rendszerére kell összpontosítani, nem pedig a center mögötti játékosra.

"Meg fogjuk nézni, hogy mit csinálnak." mondta Rivera. "Ha megpróbálod kitalálni, hogy ki ő és mit csinál a legjobban, akkor vissza kell tekinteni és meg kell nézni a főiskolai meccseit."

INJURY UPDATE: A defensive tackle Kawann Short kihagyta a hétfői edzést elhúzódó fájdalmai miatt.

"Sokat játszott és elég jó ütközései voltak mindenfelé." mondta Rivera. "(A vezető atlétikai edző Ryan Vermillion) úgy érezte, hogy még egy pihenőnap jót tenne neki."

A QB Derek Anderson sem vett részt az edzésen hasonló okok miatt.

A safety Marcus Ball visszatért az edzésekhez, de a másik safety Dean Marlowe még nem edzett.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: charlotteobserver.com