Cam Newton nem rágódik a Denver elleni meccsen

Miután majdnem hét percig kérdezgették a Broncos elleni meccsen kapott ütésekről, az irányító Cam Newton kész beszéljünk valami másról.

"Figyelj, látom, mire megy ki a játék." mondta Newton. "Beszélünk valamiről, amin már nem akarok rágódni. A San Francisco 49ers elleni meccsen van a hangsúly. Nem nyerek semmit, ha a múltról beszélek. Az NFL ki fogja vizsgálni és tiszta szívből tudom, hogy (a vezető erőnléti edző) Ryan Vermillion és munkatársai kivételes munkát végezve megvédtek engem, együtt a többi játékossal."

Newton többször is elmondta, hogy nem az ő dolga lobbizni a zászlók miatt a játékvezetőknél. Megismételte, hogy a feladata egyszerűen megnyerni a meccseket.

"Megnyerni a meccseket, ezért vagyok itt." mondta Newton. "Egyszerűen erről van szó. Minden ütést, minden mást feledve, a munkám, mint irányító, hogy megszerezzem a győzelmeket."

Szerdán Newton és a Panthers megtartotta első edzését a 2. heti, San Francisco 49ers elleni meccsre felkészülve.

Newton teljes mértékben részt vett az edzésen és a vezetőedző Ron Rivera-nak tetszett, amit látott a sztár irányítótól.

"Nagyszerűen." mondta Rivera, amikor megkérdezték, hogy nézett ki Newton. "Nagyon jól edzett, megcsinált minden ismétlést. Ő egy kemény fickó, tényleg az. Mindent beleadott a pályán. És örülök, hogy a mi csapatunkban van."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: panthers.com