A Patriots aláírt az elsőkörös running backjével

ditoz7ywsaaemlu.jpg

A New England Patriots aláírt running backjével Sony Michel-el. A szerződésről az nfl.com mindentudója Ian Rapoport számolt be. Az idei Draft első körének 31. helyén kiválasztott futó aláírásával most már mindegyik Patriots újonc aláírta az első profi szerződését.

Michel a Georgia Egyetem játékosa volt ahogyan a második körben kiválasztott Nick Chubb is. Mondhatjuk, hogy egymás elől vették el a játékokat de még így is 1.000 futott yard felett végeztek mindketten. Apró érdekesség, hogy kettejük közül a később kiválasztott Chubb termelte jobban a yardokat az utolsó két szezonban.

A jelentések szerint Foxboroughban jelenleg Michel áll a legelőkelőbb helyen a running backek közül. Rex Burkhead és James White küzd még a kezdő posztért míg a Mike Gillislee, Jeremy Hill, Brandon Bolden trió a negyedik számú futó posztjáért és a kerettagságért van versenyben.

Michel szerződésének részletei nem ismertek de a korábbi éveket figyelembe véve négyéves, 10 millió dolláros szerződést írhatott alá. A jelenlegi erőviszonyokat tekintve kezdő lesz az első játékhéten és egy ismerőssel is együtt dolgozhat mert az ugyancsak első körben kiválasztott támadófalember Isaiah Wynn is a Georgia Egyetemre járt.

profootballrumors.com, Fotó: twitter.com