NFL HUNGARY

2018.aug.12.
Írta: nflfan komment

Összegzés: Vikings 42, Broncos 28 - Előszezon: 1. játékhét

Győzelemmel indította az előszezont a Minnesota Vikings csapata, miután 28:42 arányban felülmúlta a Denver Broncos együttesét. DENVER – Kirk Cousins tökéletes bemutatkozást hajtott végre a Vikings csapatában a Broncos elleni mérkőzésen, habár csak 4 passzksérlete volt, mindet pontosan dobta,…

Tovább

Hargreaves felgyógyul az alapszakaszra?

Legalábbis Dirk Koetter reményei szerint igen, ugyanis kiderült, a fiatal defensive back ágyék húzódással bajlódik. Mondanom sem kell, hogy nem kis érvágás lenne ez a Bucs számára. Annak ellenére sem, hogy Carlton Davis és Jordan Whitehead is biztató formát mutatott az első előszezon meccsen. Azért…

Tovább

Dez Bryant az előszezon mérkőzés után megfontolja a Cleveland-i lehetőséget

Dez Bryant egykoron a liga legjobb elkapói közé tartozott de az áprilisi elküldése után nem kapkodtak utána a csapatok. Az utóbbi időben a Cleveland Browns csapatával hozták összefüggésbe az elkapót de eddig nem érdekelte az Ohio-i csapat hívása.

Tovább

Edzésbe állt a februári Super Bowl MVP-je

Kisebb kihagyás után visszatért az edzőpályára a Philadelphia Eagles tartalékirányítója Nick Foles. A Super Bowl MVP-je fej és nyaki görcsökkel bajlódott így több edzést is ki kellett hagynia. Doug Pederson vezetőedző elmondása szerint egyelőre csak limitált edzésunkát végez.

Tovább

Khalil Mack és Aaron Donald sok pénzt bukik a holdoutal

Khalil Mack-et és Aaron Donald-ot a 2014-es Draft első körében választotta ki a csapata és posztjukon a liga legjobb játékosai közé tartoznak. Mindketten az elsőkörösök esetén lehívható opciós ötödik évvel játszanak idén de a teljesítményüknek megfelelő hosszútávú szerződést akarnak.

Tovább

Tom Brady-nek ezeket kell teljesíteni az 5 millió dollárért

Pár napja lehozták, hogy a New England Patriots megemeli Tom Brady fizetését. Nem kötnek új szerződést hanem ösztönzőket építenek a jelenlegi szerződésébe amelyek teljesítésével további 5 millió dollárt kereshet az idei szezonban. Mostanra kiderült, hogy a következőket kell teljesíteni az ötszörös…

Tovább

Az egész szezonra kiesett a Redskins újonc running backje

Igen rossz hírt kaptak a Washington Redskins szurkolói. Az idei Draft második körében kiválasztott Derrius Guice megsérült a New England Patriots elleni előszezon mérkőzésen. Az előzetes hírek szerint csak megrándult az oldalszalag a térdében de később kiderült, hogy elszakadt a keresztszalag.

Tovább

Vikings edzőtábor ráhangoló, 8. rész - Cornerback

Lassacskán a végére érünk a ráhangolónak, most következik a CB és DB pozíció. Szerencsére itt sem szenved semmi hiányt a csapat, van elég tapasztalt játékosunk, akik már-már elit. Kezdjük a sort az igazi elittel, Xavier Rhodes-al. Rhodes már 6 szezonjának indul neki a Vikings-ban.

Tovább
süti beállítások módosítása