A Jaguars sérültlistára tette Nick Foles-t és megszerezte a Steelers tartalékirányítóját

A tegnapi sérülése ellenére még nem ért véget Nick Foles első szezonja a Jacksonville Jaguars csapatánál de november előtt nem fog pályára lépni. Ma délután a Jaguars, visszatérő megjelöléssel, sérültlistára tette a kezdőirányítóját.

Foles megsérült a Chiefs elleni mérkőzés első negyedében és már nem is tért vissza a mérkőzésen. Hamar kiderítették, hogy komoly sérülésről van szó. Az irányító vállában eltört egy csont és a mai napon már át is esik a műtéten.

A megsérült kezdőirányító helyét az idei hatodik körben kiválasztott Gardner Minshew vette át. Az újonc abszolút nem illetődött meg és nagyon jól teljesített. 25 passzából 22 volt sikeres, 275 yardot, 2 touchdownt passzolt és egyszer eladta a labdát.

Miután kiderült, hogy Foles hosszú időre kidőlt a Jaguars vezetősége Minshew-t nevezte ki a csapat kezdőjének. A sérülés miatt azonban irányítóra volt szükségük így megszerezték a Steelers tartalékirányítóját Josh Dobbs-t. Ben Roethlisberger tartalékáért a jövő évi ötödik körös választásukat adták át.

nfl.com, Fotó: touchdownwire.usatoday.com