Joe Mixon ellen ismét vádat emeltek

Joe Mixon-nak végül súlyos fenyegetés vétségének vádjával kell ismét szembe néznie. Miután a vádat februárban ejtették, Sharon Coolidge és Kelsey Conway a Cincinnati Enquirer című laptól arról számolt be, hogy Mixon ellen újból vádat emelnek egy januári közúti erőszakos incidenssel kapcsolatban.

A Bengals futója állítólag fegyvert fogott egy nőre egy közlekedési baleset során, amely azelőtt történt, hogy a csapata összegyűlt volna a Paycor Stadionban, mielőtt elindultak a Buffalo Bills elleni playoff meccsre. Mixonnak április 19-én kell megjelennie a bíróságon.

"Erre a döntésre azt követően jutottunk, hogy a nyomozati eljárás során új bizonyítékokat találtunk" - áll a cincinnati rendőrség közleményében, amelyet az Enquireren keresztül közöltek. A Bengals kiadott egy közleményt, amelyben jelezte, hogy tudomásuk van a vádról.

A 26 éves Mixon állítólag január 21-én 12:49-kor Cincinnati belvárosában fegyvert fogott egy nőre. Bár a rendőrség eredetileg februárban ejtette a vádat, nyitva maradt a lehetőség arra, hogy további vizsgálat után újra feljelentést tegyenek ellene. A panaszt benyújtó nő jelezte, hogy együttműködik a hatóságokkal - tette hozzá Coolidge és Conway.

Fotó: twitter.com