Carson Wentz aláírt a Kansas City Chiefs-el

Patrick Mahomes Super Bowl győztes tartalékot kapott ugyanis a Kansas City Chiefs egyéves szerződést kötött Carson Wentz-el. Az igen erős, hogy a háromszoros Super Bowl győztesnek egy második helyen draftolt, SB győztes tartaléka van.

A Philadelphia Eagles választotta ki a 2016-os második helyén. A Phillyben eltöltött 5 év alatt egyszeres Pro Bowler volt. Wentz napjai az Eaglesnél egy viharosnak mondható 2020-as szezon után értek véget majd az Indianapolis Coltsnál és a Washington Commandersnél volt kezdő 1-1 szezonon keresztül.

Tavaly az alapszakasz végén csatlakozott a Los Angeles Ramshez, amely veterán irányítót keresett. Mindössze egy mérkőzésen játszott, a 18. héten a San Francisco 49ers elleni győzelem alkalmával, amikor mindkét oldalon pihentek a kezdők. Wentz összesen három touchdownt szerzett a győzelem során.

A tavalyival ellentétben idén nem kell kiülnie a szezon nagy részét, hogy csapata legyen. A címvédőnél Mahomes neve mellett még Chris Oladokun és Ian Book neve található a keretben. Wentz elsőszámú tartalék lesz az új csapatánál.

Fotó: twitter.com