Kire van szükség? - New England Patriots


Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy a New England Patriotsnak nincs szüksége támadójátékos draftolására. A két tight endjük egészen kivételes évet zárt tavaly. A két éve kiválasztott Rob Gronkowski (1,327 elkapott yarr és 17 TD) és Aaron Hernandez (910,7 elkapott yard és 7 TD) párosa megállíthatatlan párosnak bizonyult.

Tom Bradynek a wide receiverek között is igen kiváló célpontjai vannak. Franchise tag árán sikerült megtartani Brady kedvenc célpontját Wes Welkert, újraigazolták Deion Branch-et és megszerezték Brandon Lloyd-ot aki újra korábbi mesterével Josh McDaniels-el dolgozhat majd együtt. Továbbá megszerezték Anthony Gonzalez és Donté Stallworth elkapót is. Ezen kívül a guard Robert Galler is csatlakozott a csapathoz. Így a támadósor erősítése nem élvez elsődleges prioritást Bostonban. Csak a késői körökben várható támadójátékos választás.

A védelemre már ráfér az erősítés. A csapatnak sikerült megszereznie a szabadügynök Jonathan Fanene-t (Bengals) és Trevor Scott-ot (Raiders), de elvesztették a tavaly 10 sacket elérő Mark Anderson-t aki a Buffalo Bills csapatához távozott. Továbbá szükségük lesz (csere) cornerbackre Devin McCourty és Kyle Arrington mellé.

Várhatóan az első két draft körben csak védőket fog választani a Patriots. Elsőként pass rushert, majd cornerbackeket. Az első két körben összesen négy választásuk lesz, de a negyedik kör után viszont egy sem.

A Patriotsnak DE, OLB, CB, S játékosra van szüksége!

A Patriots választásai:

Kör 1, Pick 27 (27)

Kör 1, Pick 31 (31)

Kör 2, Pick 16 (48)

Kör 2, Pick 30 (62)

Kör 3, Pick 30 (93)

Kör 4, Pick 31 (126)

(nfl.com)