Alex Smith győzelemre vezette a 49ers-t

ARIZONA CARDINALS 3-24 SAN FRANCISCO 49ERS

A hétfő esti rangadón kétség sem fért hozzá, hogy melyik csapat fogja megnyerni a találkozót. A San Francisco 49ers kezdő irányítója az első félidőben 146 yardot passzolt és 2 touchdown passzot adott Michael Crabtree-nek. 15 passzkísérletéből 14 sikeres volt. Ezzel a félidőben 17-0-ra vezetett a 49ers.

A második játékrészben a 49ers futások következtek. Smith-nek csak 4 passza volt, de az legalább mind sikeres. 3 TD átadással zárta a csoportrangadót. A harmadik negyedben TD passzt adott Randy Moss-nak amivel befogta az NFL örökranglistájának negyedik helyén álló Terrell Owens-t a TD elkapások tekintetében.

A Cardinals oldalán a futójáték az tulajdonképpen 0 volt. LaRod Stephens-Howling 11, míg az irányító John Skelton 1 futott yardal zárta a mérkőzést. Ennyi volt a Cardinals összes futott yardja. Skelton Kevin Kolb sérülését követően ismét visszakerült a kezdőbe. 290 passzolt yarddal, 0 TD-vel és 1 interceptionnel fejezte be a mérkőzést. A Cardinals elkapókat dícsérni lehet, de ők is inkább csak a saját térfelükön játszottak jól. Pontszerzésre nem iagzán volt esélyük.

(nfl.com, Fotó: sportige.com)