A Titans 36 millió dollárért hosszabbított védőfalmeberével

A Tennessee Titans tegnap bejelentette, hogy lezárult a majd egy hónapja tartó tárgyalássorozat és négyéves, 36 millió dolláros szerződéshosszabbítást írtak alá a defensive tackle Jurrell Casey-vel. A védőfalember új szerződése 20.5 millió dollárt garantál a számára. A mostani kontraktussal Casey a Titans legjobban fizetett játékosa lett.

Casey-t a 2011-es Draft harmadik körében választotta ki a Titans és most lép szerződésének utolsó évébe. A hosszabbítással 2018-ig a Titans játékosa lesz. Az idei szezonban közel 1.6 millió dollárt kereshet míg a következő években ez átlag 9 millió dollárra, átlag 4.125 millió garantált dollárra változik.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy sikerült hosszabbítanunk Jurrell-el. Ezt Jurrell nem csak a pályán mutatott teljesítményével hanem a munkamoráljával is kiérdemelte. Nagyra értékeljük a folyamat során mutatott professzionalizmusát és az előttünk álló sikeres évekre gondolunk." - nyilatkozta a Titans general managere Ruston Webster.

A tackle teljesítménye az évek alatt folyamatosan javult és az elmúlt szezonra a Titans védelmének egyik kulcsjátékává nőtte ki magát. A tavalyi alapszakaszban 10.5 sacket szerzett amivel beválasztották a Pro Bowl keretbe.

Az idei szezon vízválasztó lesz a számára, hiszen az új defensive koordinátor Ray Horton érkezésével a csapat védelme átáll a 3-4-es védekezési sémára és Casey a védőfalban még fontosabb szerepet fog betölteni mint a korábbiakban.

(nfl.com, Fotó: twitter.com)