Belichick nem aggódik Tom Brady megfázása miatt

A Patriots irányítójáról Tom Brady-ről tegnap elterjedt, hogy meghűléssel bajlódik de ez az edzéseken egyáltalán nem látszott rajta. Brady az összes snapben részt vett, jó formát mutatott és a csapat vezetőedzője Bill Belichick is elégedett volt a látottakkal sőt kijelentette, hogy egyáltalán nem aggódik emiatt.

"A szerda egy normális szerda volt. A csütörtök és a péntek is megszokott rend szerint zajlik majd. Mindent úgy teszünk ahogyan szoktunk." - nyilatkozta a Patriots vezetőedzője.

A Patriots tegnap egyéni és csapatgyakorlatokat végzett. Az egyéni képességfejlesztő gyakorlatok után a harmadik downos és a red zone-ás szituációkat gyakorolták.

Foxborough-i rideg időjárás miatt nem is lehet rajta csodálni, hogy ha Brady megfázott de az egész héten már Arizónában gyakorolhattak. A Super Bowl helyszínén körülbelül 25 fok van így a szabadtéri gyakorlatok sem okozhatnak problémát.

A Patriots nagyon szerencsésnek mondhatja magát hiszen a szezon késői szakaszának ellenére is elkerülték a sérülések. A center Bryan Stork volt az egyetlen Patrióta akinek ki kellett hagynia az Indianapolis Colts elleni mérkőzést de a korábban térdsérüléssel bajlódó falember már teljes edzésmunkát végzett és gond nélkül fel tudta venni a tempót.

(nfl.com, Fotó: timesunion.com)